Skreddersydde løsninger

Vi hjelper deg å velge og tilpasse løsningen til alle slags omgivelser. Våre gjerdesystem settes sammen av gjerder og grinder i ønsket design og kvalitet og stolper, samt løsninger for åpning og lukking. Hjemme hos deg – eller til bedriftsformål som f.eks. produksjonsanlegg, offentlige bygninger, barnehager, skoler og lekeplasser, parkeringsplasser eller idrettsanlegg. Stort utvalg i farger og design og store tilpasningsmuligheter lar deg skape en stil, som passer både til huset/ bygningen og landskapet rundt. Alt kan tilpasses og skreddersys dine behov. Kan leveres med eller uten motor og fjernstyring.

 

Høy kvalitet og lang levetid

Alle våre gjerder og grinder er pulverlakkerte og galvaniserte og har en dobbel beskyttelse som forlenger levetiden og holder dem pene ansett værforhold. Velprøvd teknologi og enkel montering. 10 års rustgaranti.

 

Befaring, rådgivning, montering og service av gjerder og grinder

Vårt serviceteam kommer gjerne på befaring for å hjelpe deg med valg av gjerder og grinder. De tar seg også av montering og service. Besøk gjerne vårt showroom i Trondheim for å se og prøve litt av vårt utvalg. Ta kontakt for en uforpliktende GRATIS befaring – informasjon og tilbud