Våre industriporter har høy kvalitet og lang levetid

Porter og lastesystem er en viktig del av bygningens utseende, og avgjørende for at logistikken skal fungere. Høy kvalitet, god holdbarhet, høy sikkerhet, og hjelp til skreddersøm av løsninger er vesentlig for at alt skal fungere optimalt.

Hos oss kan du derfor velge blandt et bredt utvalg kvalitetsporter med ulike funksjoner og egenskaper, som kan tilpasses og kombineres slik at de passer til ditt behov.

Vi er opptatt av kvalitet og samarbeider med anerkjente kvalitetsleverandører for å kunne tilby de beste produktene. Vår hovedleverandør av industriporter, Nassau, er Danmarks ledende produsent av industrielle leddheisporter. I over 30 år har de forent høy kvalitet og holdbarhet med funksjonalitet og design. De nyeste portene er en perfekt kombinasjon av teknologi, innovasjon og funksjonell design.

 

Sikkerhet for industriporter

Alle våre porter og grindsystem har høy driftssikkerhet takket være sikkerhetsinnretninger i form av: fotoceller, sikkerhetslister, signallys eller varsellamper. Portene er CE-merket. og oppfyller kravene iEN13241-1.

Ta kontakt for en uforpliktende GRATIS befaring

Skreddersydde løsninger

Vi har alle typer porter og løsninger for både industri, landbruk og privatpersoner. Velg mellom leddporter, rulleporter, hurtigporter, foldeporter, brannporter og rullegitter for å nevne noe. Samt et stort utvalg betjeningsutstyr til industriporter.

Våre fagfolk hjelper deg å velge design og funksjon, og tilpasse port og lastesoner etter dine behov, slik at både krav til utseende og funksjonalitet imøtekommes best mulig.

Vi tilbyr for eksepel leddheiseporter i aluminium med rustfritt beslag for vaskehaller, fjøs, mat- og fiskeindustri o.l.

 

Befaring, rådgivning og montering av industriporter

Erfarne fagfolk kommer gjerne på befaring for å hjelpe deg med valg av utstyr. 

 

Service på industriporter

Vårt serviceteam tar seg også av montering og service på alle typer porter.

 

Se våre porter

Besøk gjerne vårt showroom i Trondheim for å se litt av vårt utvalg av ulike industriporter.

Ta kontakt for en uforpliktende GRATIS befaring