Kvalitet, fleksibilitet og gode løsninger

Autolift AS ble startet i 1999 som en kvalitetsleverandør av merkevarer innen verkstedutstyr, løfteutstyr og maskiner til bilbransjen. Vi er stadig i utvikling, og har gradvis utvidet vårt fagfelt til å inkludere både rådgivning, prosjektering, montering og service på alle våre produkter. Produktspekteret har også økt, om omfatter nå i tillegg til verkstedutstyr både garasjeporter, porter og lastesystemer, grinder og gjerder til industri og landbruk. Samt rengjøringsmaskiner beregnet for industriell bruk.

Vi er opptatt av kvalitet og samarbeider med kvalitetsleverandører for å kunne tilby de beste produktene.
Kvalitet trenger ikke koste, men det lønner seg!

 

Showroom og romslige lokaler

I dag er vi 16 ansatte fordelt på montører, salg og service.
Vi holder til i moderne lokaler, med stort showroom på Torgårdstrøa, sør for Trondheim – her kan du både se og prøve et bredt utvalg av våre produkter innen porter, verkstedutstyr og rengjøringsmaskiner. Her avholder vi også kurs og opplæring i bruk av utstyret. Besøk gjerne vårt showroom for å se og prøve litt av vårt utvalg.

Vil du ha kurs? Ta kontakt for å vite mer

Vi har også fargeprøver, paneltyper og en mengde brosjyrer.

 

Bruk vår kompetanse

Autolift holder til på Heimdalsmyra i Trondheim. Våre dyktige medarbeidere innen salg, selvice og montering av porter og lastesystemer, verkstedutstyr, grinder og gjerder samt rengjøringsmaskiner gir gjerne råd om valg av utstyr til bedrifter og privatpersoner i Trondheim og Trøndelag med omegn.

Vi har også god erfaring med montering og service.

Med vår erfaring og fagkunnskap hjelper vi deg å velge rett produkt til jobben.
Bruk vår kompetanse i planlegging og prosjektering, så kan vi skreddersy løsninger etter dine ønsker og behov.

Ta kontakt for gode råd og et godt tilbud.