Fortjener huset ditt ny garasjeport?

Vi tilbyr et bredt utvalg garasjeporter av høy kvalitet. Garasjedører og porter produseres etter mål, og kan skreddersys etter dine ønsker og behov.

Leddportene av galvanisert stål, pulverlakkert med høykvalitets polyesterlakk med dobbel beskyttelse mot korrosjon sikrer at våre leddporter er en langsiktig investering. Rulleporter og vippeporter har vi også. Sidedører kan bestilles slik at de passer enhver port. Alle porter kan utstyres med motordrift, som gir ekstra komfort i din daglige bruk av porten.

 

Service, rådgivning og montering av garasjeport

Vårt serviceteam gir gjerne råd om valg av garasjeport og tar seg av både montering og service på porten for deg.

Besøk gjerne vårt showroom i Trondheim for å se litt av vårt utvalg av porter. Ta kontakt for gratis befaring og et god tilbud.

 
Garasjeport av høy kvalitet og med godt design 

Garasjeportene leveres med hardføre overflater og fåes med nesten ubegrensede muligheter for fargevalg. Eller kanskje du foretrekker en garsjedør i treimitasjon, med naturtro overflate som gjenspeiler de ulike tresorters særpreg. El-betjening gir god komfort og gjør garasjen enkel å bruke i hverdagen.

Vi er opptatt av kvalitet og samarbeider med anerkjente kvalitetsleverandører for å kunne tilby de beste produktene. Vår hovedleverandør Wisniowski er en stor og anerkjent produsent av garasjeporter og industriporter, gjerdesystemer og kvalitetsdører i aluminium og stål. De har over 20 års erfaring i bransjen.

 

Sikkerhet for garasjeporter

Alle våre porter og grindsystem har høy driftssikkerhet takket være sikkerhetsinnretninger i form av: fotoceller, sikkerhetslister, signallys eller varsellamper. Portene er CE-merket. og oppfyller kravene iEN13241-1.