Høy kvalitet, lang levetid

Gjerdesystem industri inkluderer industrigjerder og grinder er produsert i topp moderne fabrikkanlegg av råvarer av høyeste kvalitet. I samsvar med våre kunders forslag utbedrer vi stadig kvaliteten. Produktene er derfor velprøvd og kvalitetstestet. Alle våre gjerder og grinder er pulverlakkerte og galvaniserte og har en dobbel beskyttelse som forlenger levetiden og holder dem pene ansett værforhold. Velprøvd teknologi og enkel montering. 10 års rustgaranti.

 

Sikkerhet

WISNIOWSKI industrigjerder og porter sørger for høy sikkerhet uansett bygg- eller anleggtype. Alle våre porter og grindsystem har høy driftssikkerhet takket være sikkerhetsinnretninger i form av: fotoceller, sikkerhetslister, signallys eller varsellamper. Portene er CE-merket. og oppfyller kravene iEN13241-1. Delene er skreddersydd til hverandre, med flere muligheter for montasje og sikring. Dette gir en varig og pålitelig gjerdestruktur; som gjør det umulig for uvedkommende å demontere gjerdet.

 

Befaring, rådgivning, montering og service

Vårt serviceteam kommer gjerne på befaring for å hjelpe deg med valg av gjerder og grinder. De tar seg også av montering og service. Ta kontakt for en uforpliktende GRATIS befaring – informasjon og tilbud

Skreddersydde løsninger

Vi hjelper deg gjerne å finne gode løsninger og tilpasse gjerdesystem og grinder/ porter til alle slags omgivelser.
Gjerdesystem fra WISNIOWSKI omfatter komplette gjerdesystem og grindløsninger for inngjerding av bl.a. industri- og investeringsområder, millitære anlegg, offentlige bygg, barnehager, skoler og lekeplasser, parkeringsplasser, idrettsanlegg og private områder. Gjerdesystem industri settes sammen av gitterpanel eller industrigjerder og stolper, porter / grinder og tilbehør samt løsninger for åpning og lukking. Alle porter (grinder) kan leveres med "fyll" som matcher gjerdesystemet. Takket være modulstrukturen kan alle gjerdedelene settes fritt sammen, og tilpasses terrenget og anleggets krav til sikkerhet og logistikk. Stort utvalg i størrelser, farger og design. Alt kan tilpasses og skreddersys dine behov.