Rask og smidig åpning for deg med lite plass
Foldeport kombinerer fordelene ved en tofløyet port og en grind, og gir effektiv adgangskontroll og trafikkflyt. perfekt for logistikksentre, havner, flyplasser og andre industriområder

V-KING er en høyhastighets foldeport, med leddede deler som klapper raskt og smidig sammen ved åpning. Krever lite plass. Utstyrt med hurtig DAAB automatisering med hastighet på opptil 1 m/s.

Porten er tilgjengelig som enføyet eller tofløyet (venstre eller høyrehendt). Med med sveiset ramme av hulprofiler eller tykkere portstolper. Portbladene er foldet og koblet sammen av enheter på rullelagre. Mottaker og rull er installert i midten av porten. Krever ingen ekstra plass hverken på bakken eller over seg.

foldeport høyhastighet
sikkerhet, symbolHøy sikkerhet

Sporten har som standard ti sikkerhetslister, to sett med fotoceller og to nødbrytere. Godkjent i henhold til EU-direktiver. Standard PN EN 13241-1 + A1: 2012.

Effektivitet, symbolHøy hastighet

Utstyrt med den raskeste SAAB automatisering på markedet som tillater en hastighet på opptil 1 m / s.

effektiv beskyttelse
Effektiv beskyttelse
Varmegalvanisert smijernsgjerder er optimalt beskyttet mot rust - og krever ingen ekstra overflatebehandling på flere år. Sinkbelagt stål kan resirkuleres og vil derfor hverken forsøple eller forurense miljøet.
Testet for alle forholdTestet for alle forhold

Europeisk standard PN-EN ISO 1461 garanterer kvaliteten på galvaniserte produkter. Sinkbelegget er motstandsdyktig mot temperatursvingninger og UV-stråling og sørger dermed for optimal beskyttelse av ståloverflater under alle slags forhold.