Moderne og trygg inngjerding

Gjerder av gitterpanel er en ideell løsning for prisvennlig og tryggere sikring av eiendommer.

Gittergjerde i moduler har erstattet det gode gamle nettinggjerdet / flettverksgjerdet. Gjerdene er robuste, tåler store belastninger og har opptil dobbel så lang holdbarhet som tradisjonelle nettinggjerder. I motsetning til nettinggjerde er de også kutt og klatresikre, og kan ikke klippes opp med vanlig tang eller verktøy! Dette gir gittergjerder betydelig høyere sikkerhet enn vanlige nettinggjerder og hjelper deg å forhindre innbrudd og sabotasje.

Modulbasert gittergjerde er en økonomisk, pen, sikker og fleksibel løsning som passer til de fleste forhold, og kan anvendes både til boliger, offentlige områder og industrivirksomhet. Ved inngjerding av områder med høyt sikkerhetsbehov og begrenset adgang kombineres gittergjerde med spesialstolper for montasje av tilleggssikring (f.eks. piggtråd).
10 års rustgarantiLike fint - år etter år

Alle deler er galvanisert og pulverlakkert for optimalt beskyttet mot rust/ korrosjon. Sinklaget oppnås ved å dyppe det kjemisk rensede produktet i flytende sinkbad.

Dobbel beskyttelseDobbel beskyttelse

Kombinasjonen av forsinking og pulverlakkering gir våre smijernsgjerder lengre brukstid. Samtidig som du uansett vær, kan være sikker på at gjerdet ser bra ut. Bruk evt. RAL fargepaletten til å velge ønsket farge og på et beskyttende lag av polyester.

effektiv beskyttelse
Effektiv beskyttelse
Varmegalvanisert smijernsgjerder er optimalt beskyttet mot rust - og krever ingen ekstra overflatebehandling på flere år. Sinkbelagt stål kan resirkuleres og vil derfor hverken forsøple eller forurense miljøet.
Testet for alle forholdTestet for alle forhold

Europeisk standard PN-EN ISO 1461 garanterer kvaliteten på galvaniserte produkter. Sinkbelegget er motstandsdyktig mot temperatursvingninger og UV-stråling og sørger dermed for optimal beskyttelse av ståloverflater under alle slags forhold.