Feilfri drift og god logistikk

Vår beste industriport; kan leveres med samme design som ditt gjerdesystem. Wisniowski Industriell skyveport er selvbærende og henger på en bjelke som går noen centimeter over bakken. Derfor finnes ingen hindringer i åpningen, og porten fungerer problemfritt uansett årstid. Robust konstruksjon og kraftige struktur som gjør det mulig å lukke åpninger, opp til 18m. Ved montering av to motgående porter er det mulig å lage lukkeåpninger opp til 24 meter. Drivmekanismen tilpasses portens størrelse og bruksvilkår, og portfløyen beveger seg på et sett av ruller med lager. Industrielle skyveporter beveger seg langs gjerdet og krever plass ved siden av kjøreveien, slik at portfløyen kan bevegeseg fritt. Portautomatikken kan integreres med andre sikkerhetssystemer, f.eks. med et brannsystem.

skyveport, industri
10 års rustgarantiLike fint - år etter år

Alle deler er galvanisert og pulverlakkert for optimalt beskyttet mot rust/ korrosjon. Sinklaget oppnås ved å dyppe det kjemisk rensede produktet i flytende sinkbad.

Dobbel beskyttelseDobbel beskyttelse

Kombinasjonen av forsinking og pulverlakkering gir våre smijernsgjerder lengre brukstid. Samtidig som du uansett vær, kan være sikker på at gjerdet ser bra ut. Bruk evt. RAL fargepaletten til å velge ønsket farge og på et beskyttende lag av polyester.

effektiv beskyttelse
Effektiv beskyttelse
Varmegalvanisert smijernsgjerder er optimalt beskyttet mot rust - og krever ingen ekstra overflatebehandling på flere år. Sinkbelagt stål kan resirkuleres og vil derfor hverken forsøple eller forurense miljøet.
Testet for alle forholdTestet for alle forhold

Europeisk standard PN-EN ISO 1461 garanterer kvaliteten på galvaniserte produkter. Sinkbelegget er motstandsdyktig mot temperatursvingninger og UV-stråling og sørger dermed for optimal beskyttelse av ståloverflater under alle slags forhold.