For deg vil ha mer enn et et vanlig nettinggjerde

Industrigjerder er universelle gjerdesystem for ulike bruksområder. Systemet består av ferdige gjerdeseksjoner og stolpesystem, skyveporter og fløyede grinder. Leveres i så og si alle høyder. Stort utvalg i farger og design. Alt kan tilpasses og skreddersys dine behov.

 

Raskt og sikkert

Industrigjerde i seksjoner er et populert alternativ til gitterpaneler. Dette er en omfattende systemløsning som lar deg sikre eiendommen raskt og enkelt.

Modulstrukturen sikrer enkel montasje, passer til stolper både i stål og mur, og kan monteres direkte i fundamentet eller på mursokkel. Stort utvalg i farger og design og store tilpasningsmuligheter lar deg skape en stil, som passer både til anlegget og landskapet rundt. Ved å trappe seksjonene («kaskade») eller anvende skråstilte seksjoner kan systemet også benyttes til veldig kuperte terreng.

Enkelt og stilrent design som i kombinasjon med porter og grinder i samme stil gir eiendommen et moderne og representativ utseende. Høy kvalitet, stabilitet og funksjonalitet, noe som gjør gjerde i seksjoner til en allsidig løsning for alle typer bygg.

10 års rustgarantiLike fint - år etter år

Alle deler er galvanisert og pulverlakkert for optimalt beskyttet mot rust/ korrosjon. Sinklaget oppnås ved å dyppe det kjemisk rensede produktet i flytende sinkbad.

Dobbel beskyttelseDobbel beskyttelse

Kombinasjonen av forsinking og pulverlakkering gir våre smijernsgjerder lengre brukstid. Samtidig som du uansett vær, kan være sikker på at gjerdet ser bra ut. Bruk evt. RAL fargepaletten til å velge ønsket farge og på et beskyttende lag av polyester.

effektiv beskyttelse
Effektiv beskyttelse
Varmegalvanisert smijernsgjerder er optimalt beskyttet mot rust - og krever ingen ekstra overflatebehandling på flere år. Sinkbelagt stål kan resirkuleres og vil derfor hverken forsøple eller forurense miljøet.
Testet for alle forholdTestet for alle forhold

Europeisk standard PN-EN ISO 1461 garanterer kvaliteten på galvaniserte produkter. Sinkbelegget er motstandsdyktig mot temperatursvingninger og UV-stråling og sørger dermed for optimal beskyttelse av ståloverflater under alle slags forhold.