Enkelt, raskt, flott og varig - med smijern

Med smijernsgjerde i moduler kan du enkelt og raskt gjerde inn eiendommen med ferdige gjerdeseksjoner og matchende porter. Modulene gjør monteringen enkel og lar deg fritt kombinere de ulike gjerdedelene. Ved å trappe eller anvende skråstilte seksjoner kan systemet også benyttes til kupert terreng.

Kan leveres med skyveport i smijern eller fløyet smijernsport / grind i samme design. Motor og fjernkontroll leveres på forespørsel.

Stort utvalg i farger og design og store tilpasningsmuligheter lar deg finne et gjerde som passer både til huset og landskapet rundt.

 

Sett ditt personlige preg! (lux system)
Bestill gjerde og port med eget monogram, opptil tre bokstaver.

Kvalitet og sikkerhet

Smijernsgjerder av høyeste kvalitet. Pulverlakkert og galvanisert for dobbel beskyttelse. Portene er CE-merket og oppfyller kravene europeisk standard iEN13241-1. Delene i gjerdesystemet er skreddersydd til hverandre for enkel montasje og god sikring. 10 års rustgaranti. 

 

Vil du åpne porten lett selv om du har armene fulle?

Monter portmotor åpner du porten med fjernkontroll uten å gå ut av bilen eller slippe det du har i hendene. Du får økt sikerhet og komfort, i tillegg gir det jevnere gange, reduserer slitasje og forlenger dermed portens levetid. Raskt og trygt - rett inn.

 

Rådgivning, montering og service

Vårt serviceteam hjelper deg gjerne å velge et smijernsgjerde som passer ditt behov, og tar seg gjerne av montering og service for deg! Ta kontakt for informasjon og tilbud