Skreddersydde løsninger innen port

Vi har alle typer porter og løsninger for både privatpersoner, industri og landbruk. Velg mellom leddporter, rulleporter, hurtigporter, foldeporter, brannporter og rullegitter for å nevne noe. Samt et stort utvalg portmotorer.

Våre fagfolk hjelper deg å velge design og tilpasse port og lastesone etter dine behov, slik at både krav til utseende og funksjonalitet imøtekommes best mulig.

Vi tilbyr for eksempel leddheiseport i aluminium med rustfritt beslag for vaskehaller, fjøs, mat- og fiskeindustri o.l.

Ta kontakt for en uforpliktende GRATIS befaring - og tilbud tilpasset dine ønsker og behov

Sikkerhet for porter

Alle våre porter og grindsystem har høy driftssikkerhet takket være sikkerhetsinnretninger i form av: fotoceller, sikkerhetslister, signallys eller varsellamper. Portene er CE-merket. og oppfyller kravene iEN13241-1.

 

Høy kvalitet og lang levetid på porter

Porten er en viktig del av bygningens utseende, og avgjørende for at logistikken skal fungere. Høy kvalitet, god holdbarhet, høy sikkerhet, og hjelp til skreddersøm av løsninger er vesentlig for at alt skal fungere optimalt.

Hos oss kan du derfor velge blandt et bredt utvalg kvalitetsporter med ulike funksjoner og egenskaper, som kan tilpasses og kombineres slik at de passer til ditt behov.

Vi er opptatt av kvalitet og samarbeider med kvalitetsleverandører for å kunne tilby de beste produktene.

 

Befaring, rådgivning, montering og service på porter

Erfarne fagfolk kommer gjerne på befaring for å hjelpe deg med valg av utstyr. Vårt serviceteam tar seg også av montering og service på alle typer porter.