Planlegging er nøkkelen til suksess og god arbeidsflyt

Autolift har lang og bred erfaring med verkstedutvikling, og vet hva som skal til for å lykkes. Vi bidrar gjerne med prosjektering og rådgivning når et verksted skal bygges eller gjøres om. Med vår fagkunnskap om verksteddrift kan vi hjelpe deg å planlegge og innrede ditt bilverksted, fra idé til ferdigstillelse.

For at verkstedet ditt skal bli best mulig, effektivt og miljøvennlig, er det viktig å samle alle involverte (du, byggherre, arkitekt, entreprenør og prosjektør) så tidlig som mulig. På den måten får vi kartlagt den beste helhetlige løsningen fra starten av og kan planlegg deretter, slik at du får effektiv fremdrift i prosjektet og sluttresultatet gir best mulig plassutnyttelse og arbeidsflyt på verkstedet.

 

Utstyr og maskiner

Riktig utstyr er avgjørende for et velfungerende verksted. Som totalleverandør tilpasser vi utstyr, innredning og maskiner til alle typer verksted. Våre erfarne teknikere kommer gjerne på befaring for å hjelpe deg med valget. Vi er opptatt av kvalitet og samarbeider med anerkjente leverandører som Rotary, Stertil Koni, Maha, Altus, Nederman og Snap-on Equipment.

 

Trivsel gir økt effektivitet

Verkstedet skal selvsagt fungere effektivit og gi god lønnsomhet, i tillegg er det viktig at de ansatte trives. Med trivsel og godt miljø følger økt effektivitet og inntjening.

 

Kvalitetssikring

Det er viktig at hele verkstedsinstallasjonen gjennomføres riktig. Røropplegg og elektriske installasjoner må for eksempel monteres på riktige steder.

Vi tilbyr derfor også totalprosjektering av verksted, og kan ta på oss ansvaret for dette både ved rehabilitering og nybygg. På denne måten slipper du som oppdragsgiver eventuelle ubehagelige overraskelser og unødvendige ekstrakostnader underveis i byggeperioden. Vårt serviceteam tar seg av både montering og service på det meste av verkstedutstyr.