Alt du trenger for å løfte tungt

Kvalitetsleverandør av alle typer løfteutstyr til verksted. Fra garasjejekker og 2 søyler, til kjørebaneløftere, søyleløftere og kanalløftere. Trøndelags mest solgte løftebukk – Rotary 2 søyler er vår bestselger! Med sin asymmetriske plassering av søyler og bærearmer gir den et romslig løfte område og maksimal gjennomkjørings bredde med minimale utvendige mål.

 

Løftebukker

Vi hjelper deg med å finne den løftebukken som passer ditt behov. Det er flere modeller å velge blant som søyleløftere som finnes som både 2 søyler og 4 søyler, kjørebaneløftere med flere. Ulik type bruk av løftebukker avgjør også hvilke egenskaper løftebukken trenger, enten det er fra 3 tonn løftekapasitet, 25 tonn eller noe der i mellom. Vi hjelper deg med det du måtte trenge.

 

Kanalløftere

Vi tilbyr kanalløftere som tar både personbiler og varebiler. Vi hjelper deg å finne riktig utstyr for ditt behov, enten det er for enkel service, arbeid på hjulutrustning eller andre reparasjonsarbeid på personbiler eller varebiler.

 

Stort utvalg og masse tilbehør til løfteutstyr:

 

Rådgivning og fagkompetanse

Godt løfteutstyr er avgjørende for sikkerhet og effektivitet i arbeidet. Vårt serviceteam gir gjerne råd om valg av utstyr. De har også god erfaring med montering og service. Besøk gjerne vårt showroom for å se og prøve litt av vårt utvalg. Ta kontakt for gratis befaring og et god tilbud.